top of page
Top
Elektriciteit

Onze diensten

Voor alle huishoudelijke elektriciteitswerken in een woning of kleinschalig bedrijf is Eléktrico jouw partner. Ook bij de renovatie van jouw bestaande woning of bij de creatie van jouw droomhuis. En dit op een veilige, comfortabele manier!

 

Eléktrico heeft kennis van de nieuwste technieken alsook van de gedateerde om verouderde woningen in kaart te brengen en vlot en eenvoudig aan te passen naar de nieuwe noden van de bewoners.

Of heb je net een woning gekocht en bij de akte ook de inbreuken vastgesteld van de elektrische installatie? Speel je liever op veilig en wens je een herkeuring van de installatie? Geen eenddraadschema of situatieschema voor handen? Eléktrico werkt steeds samen met BTV Control voor elke elektrische keuring en kan jou ondersteunen in wat er moet gebeuren om jouw veiligheid te garanderen in de woning.

 

Eléktrico beschikt tevens over de nodige programma’s om de verouderde elektrische plannen digitaal te verwerken om zo tot een mooi overzichtelijk plan te komen van de elektrische installatie.

 

Hulp nodig bij het plaatsen van nieuwe verlichting in huis, op je oprit of in de tuin, wil jij graag ook die indirecte verlichting en sferen creëren in je woning? Ook wanneer je je comfort wenst te verhogen door meer stopcontacten of een tv/internet aansluiting te laten plaatsen voor badkamer, living, keuken, bureau of slaapkamer... 

 

Eléktrico kan eenvoudig op afspraak jouw aangekochte of gewenste verlichting komen monteren maar tevens ook voorstellen doen naar verlichting en materialen toe om die bepaalde gewenste sfeer te creëren, dit steeds in samenwerking met gekende vakmensen uit de buurt die een ruime keuze aanbieden.

Domotica

Ben je gesteld op gemak en maximaal comfort in je woning? Geïnteresseerd in de nieuwste snufjes en technologieën? Wil jij ook snel en eenvoudig aanpassingen maken aan je elektrische installatie? Dan kunnen we dit alles samen realiseren!

 

Eléktrico hanteert en programmeert verschillende merken van domotica systemen (LOGO programmaties, Niko home control sytemen, Velbus systemen alsook Qbus systemen) en voorziet jou ook van de nodige vakkundige uitleg zodat je zelf eenvoudig aanpassingen kan maken indien gewenst.

 

Domotica is niet enkel het 'klappen in de handen' waarna het licht aan gaat, ook voor muziek, combinaties van gedimde lichten, rolluiken en verwarming kan domotica jouw avond ontzettend comfortabel maken. Dit alles door combinaties te maken die we softwarematig kunnen programmeren.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, een huisbezoek bij geplaatste systemen of een uiteenzetting van de verschillende systemen en mogelijkheden.

Communicatie

Is jouw internet vermoeiend traag of heb je echt geen goed bereik in huis of op kantoor? Ergens een extra TV geïnstalleerd of extra contactpunten nodig?
Eléktrico kan je hierin ondersteunen.

 

Van Coax tot UTP kunnen we jouw woning van de nodige aansluitingen, kabels of connectiepunten voorzien. Contacteer ons vrijblijvend om samen alle mogelijkheden te bekijken en te realiseren.

Laadpalen

Laadoplossingen voor bedrijven en particulieren:

 

Eléktrico zorgt voor de plaatsting en installatie van jouw laadstation. Inclusief efficiënte installatie-en serviceoplossingen op maat. 

pp_icon_electrisch-opladen.png
bottom of page