top of page

Jouw partner voor alle elektriciteitswerken en domotica met het oog op een veilig, duurzaam & comfortabel leven!

Services
About

Renovatie heel vlot verlopen mede dankzij Eléktrico! 
Een aannemer aanstellen is één ding maar dan heb je nood aan een correcte vakman die kwaliteitsvol werk aflevert, flexibiliteit wil tonen en alles begeleid tot en met de keuring van de installatie. Dit is allemaal uitstekend verlopen! Succes!

Bart & Kristel

Testimonials

Over Eléktrico

Jouw betrouwbare partner

Eléktrico werd opgericht in 2012 en betekent letterlijk “elektrisch” in het Portugees. Hierbij wil ik de nadruk leggen op CO: de samenwerking met mijn klanten!

 

Gevolgd op mijn zesjarige opleiding Elektrotechnieken, aangevuld met een opleiding Land- en Tuinbouw Mechanisatie en een specialisatiejaar Automatisatie ging ik 5 jaar aan de slag bij Heli NV (verhuur en verkoop van hoogtewerkers en hijsmaterialen).

 

Tussen 2012 en 2018 heb ik mijn zelfstandige activiteit als elektricien in bijberoep kunnen uitbouwen en reeds heel wat mooie projecten verwezenlijkt. Van nieuwbouw tot volledige renovaties en van badkamers tot keukens. Dit deed ik nog in combinatie met mijn fulltime job als hulpverlener bij de brandweer, ambulancedienst en als calltaker bij de noodcentrale 101 in Oost-Vlaanderen.

 

Vanaf 2018 koos ik volledig voor Eléktrico. Dit om mijn klanten voltijds van dienst te kunnen zijn met het doel samen een veilig, comfortabel leven te creëren in nieuwbouw- of renovatieprojecten. Ik kijk al enorm uit naar de toekomstige samenwerkingen!

 

Groeten,

Mathieu De Kuyper

Klanten reacties

Samenwerking

Openheid

Nauwkeurigheid

Gallery
Contact
bottom of page